Hirdetés

Castlevania: Lords of Shadow - a PC-sek vérét szívják

|

A Konami úgy beindult, hogy a Castlevania sorozat Lords of Shadow ágának mindhárom eddig megjelent epizódját kiadja PC-re. Vagy csúnya tréfát űznek velünk...

Hirdetés

Kezdjük a tényekkel: az eredeti Castlevania: Lords of Shadow már megjelent PC-re, ezt bizony senki nem veheti el tőlünk (csak a Valve, ha valamiért törli a Steamről, de nem olyan családból származik), jövőre jön a Lords of Shadow 2 (PC-re is), és az Xbox Live Arcade-et és PSN-t használó játékosok még a héten megkapják a Mirror of Fate HD változatát.

Dave Cox producer egy szerethető ember, aki egyébként szereti cukkolni a PC-s játékosokat. Korábban feltöltött egy képet Twitterre, amin a Mirror of Fate HD jelent meg egy laptop képernyőjén. Elhamarkodott lett volna ezt megerősítésnek venni, és mivel már rutinosak vagyunk, nem is hitttük el száz százalékosan, hogy arról van szó, amire elsőre gondolna az ember. Cox megint akcióba lépett: most egy felhasználó kérdésére válaszolva állította, hogy gondolkodnak a játék PC-s verziójának kiadásán.

Ha a PC-s verziót nem is erősítette meg, az viszont biztos, hogy ha jön is, nem ezen a héten. A Castlevania: Mirror of Fate HD tehát PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg, és 14,99 dollárnak megfelelő összegért lehet letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)