Hirdetés

Már két Castlevania játék is játszható magyarul

|

Magyar felirattal követhetjük végig a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD és a Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition történetét.

Hirdetés

A Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate először csak 3DS-re jelent meg, azonban mivel a Lords of Shadow 1 és a 2 közötti időszakot meséli el, így később egy HD változat képében Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re is portolták.

Az oldalnézetes átvezető epizód játékmenetét már teljesen magyarul élvezhetjük, akár konzolokon is, de ugyanezt elmondhatjuk a legelső rész Ultimate Edition névre hallgató kiadásáról is, amely Tom Evinnek köszönhetően már szintén magyar felirattal játszható (hozzátartozik a mellékelt 2 DLC is). Valahogy így fest a Lords of Shadow - Ultimate Edition magyarítása:

Érdemes ezzel kezdeni a végigjátszást, majd a Mirror of Fate-tel folytatni, de ha utóbbi valamiért nem lenne szimpatikus, akkor akár ki is hagyhatjátok, ugyanis a Lords of Shadow 2 intrójában röviden láthatjuk, hogy mi történt a köztes időszakban.

Hatalmas pacsi a fordítónak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)