Hirdetés

Castlevania: Lords of Shadow - végre PC-re is!

|

Több, mint két és fél évvel a konzolos megjelenés után PC-re is ellátogat Hideo Kojima egyik remekműve, ráadásul egy olyan csomagban, amely még csábítóbbá teszi a kiválóra értékelt alkotást.

Hirdetés

A Castlevania: Lords of Shadow 2010-ben jelent meg, és a kritikusok egyöntetűen kijelentették, hogy a Konami srácai remek munkát végeztek.

Így, közel 3 év távlatából vicces visszanézni a fenti hír kommentjeit, akkor még mindenki úgy gondolta, hogy a játék soha nem jön PC-re. Az idén negyven éves Konami csoport viszont egy nappal a pre-E3 prezentációja (melyet holnap este héttől mi is liveblogolni fogunk, számítunk a jelenlétetekre) előtt bejelentette, hogy a digitális és dobozos változatban egyaránt piacra kerülő Castlevania: Lords of Shadow Ultimate Edition augusztus 27-től a Steamen, augusztus 30-tól pedig a boltok polcain is megtalálható lesz.

A csomagban az alapjáték mellett két extra fejezetet, 1080p-s megjelenítési módot, fejlettebb grafikát, achievementeket és Steam Cloud mentési lehetőséget is találhatnak az érdeklődők. A sajtóközlemény alapján ezeken felül egy új történetszálat, új fegyvereket és képességeket, új Titánharcokat és több felfedezhető területet is kapunk. A Castlevania: Lords of Shadow 2 már megjelenésekor elérhető lesz PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt, a Wii U-t viszont messzire elkerüli.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)