Hirdetés

Castlevania - Minecraft Edition

|

Nem árulok el újdonságot azzal, hogy a Minecraft segítségével szinte mindent meg lehet csinálni.

Hirdetés

Egy Nick "Mario" Hagman nevű fiatalember gondolt egy nagyot és pixel-block pontos módszerrel elkészítette a Nintendo klasszikus Castlevaniát Minecraftban. 

Az újra elkészített játék 37 nap alatt érte el a befejezett állapotot. Ennyi idő alatt minden egyes platform, gyertya, és fegyver bekerült az eredeti NES játékból. Nick a háttér rétegeit kézzel készítette el az eredeti játék alapján. 

Az egyetlen dolog, ami hiányzik, azok a denevérek, amelyek általában ugrás közben támadtak. A játékban igazándiból nincsenek mobok a szörny-generálás hiányosságai miatt. Ennek ellenére néhány boss azért így is bekerült. 

Aki le szeretné tölteni a Minecraftos Castlevaniat, az erről a linkről teheti meg, sőt a felhasznált textúrák, és a skin is letölthető. Addig pedig nézzük a Castlevania Minecraft kiadását:

Költészet napjára:

Vagy egy Hangman, nem a Larry
De képessége, mint egy jedi
Az átlagból kiemeli
Mondhatnánk rá: ez egy zseni

NES játékból Minecraft csoda
Kockás lett a vámpír foga
Fokoznám, de nincsen hova
Nem lesz ennél jobb már soha

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)