Hirdetés

Castlevania Requiem - hivatalos, visszatér két klasszikus

|

Két legendás Castlevania játékot játszhatunk újra, de sajnos csak egy platformon.

Hirdetés

Miután a koreai korhatárbesorolásért felelős szervezet és az ESRB is listázta adatbázisában a Castlevania Requiemet, a Konami nem várt tovább és bejelentette hivatalosan. 

Hirdetés

A csomag tartalmazza a Symphony of the Night és a Rondo of Blood játékokat és bár nem igazi remastereket kapunk, a PlayStation Europe információi alapján így sem lehet majd okunk panaszra, ugyanis 4K-s/1080p-s felskálázással, trófeatámogatással, kontrollervibrálással és különböző grafikai opciókkal (mint a magas felbontású hátterek és a renderelési lehetőségek) érkeznek az új kiadások. Íme a kollekció trailere, amely ízelítőt ad a portok minőségéből: 

A Castlevania Requiem október 26-án jelenik meg digitálisan, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)