Hirdetés

Catalyst 7.7 a tesztpadon

|

A srácok a TweakTown-nál voltak olyan jó fejek és megnézték, mennyit is dob alkalomadtán az új meghajtó a dolgokon. XP alatt teszteltek, és a szokásos 3DMarkokon kívül HL2 Lost Coast, Prey, Company of Heroes és magas AA/AF beállítások izzasztották a kártyákat.

Hirdetés

Összehasonlítási alapnak az előző, 7.6-os Catalyst-ot vették be, a kártyák pedig a következők voltak: 2900 XT, X1950 Pro, 2600 XT, 2600 Pro. Ezek egy Asus P5K3 Deluxe-ba tett, 3 GHz-re húzott Core 2 Duo E6600 és 2 GB 1066 MHz-en járó Corsair DDR3 memória mellett foglaltak helyet.
A szintetikus tesztprogramokban semmi sem változott - nem úgy a játékok alatt. Ott se beszélhetünk azonban olyan változásokról, ami miatt azonnal fel kéne rakni: Open GL alatt az alsó kategóriás vasak pár százalékot gyorsultak, CoH pedig nagy felbontásban néhány százalékot lassult az összes kártyán, továbbá néha szépen ki is fagyott - és itt a vége. Kicsit erős azért ilyen „kimerítő" tesztelés után a 'jó ideje a legrosszabb driver, amit láthattunk' kifejezést használni, mint ahogy a srácok tették, de az elvégzett tesztek eredményei - amik itt megtekinthetők - önnmagukért beszélnek.

original_catalyst_logo.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)