Hirdetés

Catherine: Full Body - ősszel érkezik hozzánk, plüss báránnyal jön a gyűjtői kiadás

|

Sajnos nekünk itt nyugaton még várnunk kell a horror-puzzle kalandra, de legalább már tudjuk, hogy pontosan meddig.

Hirdetés

A drága jó Vincentet újra rémálmok gyötrik majd a Catherine: Full Body megjelenése után. Az egyetlen gond, hogy sajnos a nekünk szánt verzió nem jön olyan hamar, mint szeretnénk: egészen szeptember 3-ig kell várnunk rá.

Hirdetés

Aki kibírja addig, hogy nem néz bele a tegnap Japánban már megjelent játékba, az teljes angol szinkronnal és felirattal élvezheti majd az egészen különleges, felújított puzzle/kalandjátékot. A bővített verzióra visszatérnek a korábbi szinkronszínészek, így akik az eredeti játékot is angolul nyomták végig, azok a régi ismerősöket köszönthetik majd újra.

A megjelenési dátumot egyébként egy stílusosan Fine Wine címre keresztelt új trailer hozta el:

A játék az alap verzió mellett egy gyűjtői csomagban is elérhető lesz, ami a szokásos fémtokon túl egy soundtrack lemezt, egy művészeti albumot, és egy plüss bárányt rejt majd.

Az angol nyelvű verzió tehát szeptember 3-án érkezik, kizárólag PlayStation 4-re. Sajnos a PS Vita változat elkerüli a nyugati piacot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)