Hirdetés

Catherine: Full Body - új platformokra, új tartalommal jön a kultjáték

|

A Catherine rajongói most együtt éljenezhetnek: jön egy bővített kiadás, amit jelenlegi generációs konzolokon élvezhetünk.

Hirdetés

Egyelőre csak apró infómorzsákat tudunk a Catherine: Full Bodyról, ami úgy tűnik, egy bővített, felújított kiadása lesz a 2011-es kaland/szerepjátéknak. A tegnap felkerült teaser oldal részletek tekintetében nem túl bőkezű, de az biztosnak tűnik, hogy PlayStation 4-re és PS Vitára is meg fog jelenni az új verzió.

Hirdetés

A teljes bemutatás az e heti Famitsu magazinban lesz esedékes, utána pedig egy livestreamben is mutogatja majd a játékot az Atlus.

A teaser oldalról előkerült egy kép is, ahol az új szereplőt, a harmadik Catherine-t láthatjuk. A karakter igazi neve a Famitsuból derül majd ki, egyelőre csak annyi biztos, hogy döntően más lesz a személyisége, mint Catherine-nek vagy Katherine-nek.

Az eredeti Catherine PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg 2011-ben, akkor még csak Japánban és az Egyesült Államokban. A 2012-es évben Európában is elérhetővé vált. Reméljük, hogy az új kiadással nem lesz ilyen csúszás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)