Hirdetés

Catlateral Damage - jövőhéten jön a macskaszimulátor

|

Jövőhéten jelenik meg a világ legjobb macskaszimulátora, ennek örömére pedig meg is jelent egy igen meggyőző trailer.

Hirdetés

A Catlateral Damage először még akkor került elő, amikor valami megmagyarázhatatlan oknál fogva ellepték az abszurd szimulátorok a világot, viszont a Kickstarteres sikerével még az elképesztően túltelített piacon is sikerült kitűnnie a tömegből. A játék a jövőhéten megjelenik, ennek örömére pedig kaptunk egy trailert. Vagyis valami hasonlót.

Aki látott már macskát 50 méternél közelebbről, annak biztos ismerős az a szituáció, amikor a magukat rettentő poénosnak tartó házi kedvencek váratlanul lelökdösnek mindent, ami éppen szembejön. Vannak elméletek rá, hogy ezt pontosan miért csinálják, de a végeredményen ez sajnos mit sem változtat. Erre próbál egy kicsit biztonságosabb alternatívát kínálni a Catlateral Damage, ahol egy macskát belső nézetből irányítva lökdöshetünk le bármit, ezzel a lehető legnagyobb káoszt okozva. Igazi szimulátor, na.

A játék megjelenés előtti utolsó előzetese egyébként egy Teleshopos reklám formátumát követi, ami annyira eltalálja ezeknek a műsoroknak a stílusát, hogy már csak Horst Fuchs és az ellenállhatatlan fülbevalója hiányoznak belőle.

A Catlateral Damage megjelenése május 27-én várható Steam, Linux, Mac és Ouya platformokon. Nektek mennyire tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)