Hirdetés

Cattle Call: Hollywood Talent Manager - most te menedzselheted a filmipar szárjait

|

Egy kétfős magyar csapat dolgozik színészügynök-menedzser játékon.

Hirdetés

Menedzser játékkal már tényleg tele van a padlás, de a Funny Angle Games nemrég bejelentett címe a témaválasztás miatt mindenképp kitűnik közülük. 

Hirdetés

A parányi, mindössze két főt magában foglaló csapat ugyanis egy olyan játékon dolgozik, ha egy színészügynök bőrébe kell bújnunk. Értelemszerűen a mi feladatunk lesz az, hogy megtaláljuk a következő Jennifer Lawrence vagy Leonardo DiCapriót. Persze nem elég szerződést kötni egy kiváló tehetséggel, az egész karrierje során egyengetni kell a színésznők és színészek útját, vagyis mi fogunk számukra szerepeket választani, sőt képességeiket is mi fejleszthetjük. 

A játékban akár évtizedeken át tevékenykedhetünk, a program évente 500 véletlenszerűen generált filmet és nagyjából 5000 ugyancsak random legenerált szerepet kínál fel a színészpalántáknak. Mutatjuk a Cattle Call: Hollywood Talent Manager első előzetesét.

A jelenlegi tervek szerint a Cattle Call: Hollywood Talent Manager még idén, egészen pontosan október 26-án megjelenik Steamen

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)