Hirdetés

C&C 3 : Kane's Wrath - ARANY!

|

A tegnapi után újabb arany korongot üdövzölhetünk! Ezőttal a CnC 3 első kiegészítője, Kane bosszúja aranyozódott be.

Hirdetés

Az Electronic Arts tegnap bejelentette, hogy a tavaly debütált Command and Conquer 3 első kiegészítője, a Kane's Wrath PC-s verziója aranyba ment és március 26-tól kapható lesz. Az add-on nem csak a kiegészítő korongot rejti majd magában, hanem lehetőséget a Red Alert 3 bétatesztelésére is, így a rajongók mindenképpen jól járnak, ha megvásárolják a március végén boltokba kerülő Kane bosszúját.

henstridge.jpg

Érdekesség, hogy az X360-as verzió csak nyáron érkezik, viszont minden rosszban van valami jó alapon a konzolosok egy exkluzív, csakis nekik szóló egyszemélyes játékmóddal, a Kane's Challange-el kiegészített verziót nyüstölhetik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)