Hirdetés

C&C III morzsa...

|

2 napja előkerült egy fénykép, melyen egy finom Command & Conquer III logó látszódott. Mindenki megörült neki, hiszen nagyon sokan ismerik a brendet. Adam Isgreen, az EALA designere mondott pár dolgot a képről. Hallga' "Amit láthattatok, egy elképzelés, egy "mi lenne, ha" ötletelgetés során született az EALA stúdiójában, közel egy éve már. Próbálgattuk az új fejlesztés atmoszféráját." Bár azt nem jelentette ki egyértelműen, hogy C&C III készül, annyit elhintett, hogy valami közeleg :) Ja, és még azt is hozzátette: "Ja igen, még mindig elég sok ex-Westwoodos emberke dolgozik velünk". Szerintem ez az utolsó mondat a legfontosabb!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)