Hirdetés

C&C Renegade rajongói remake - Renegade X: Black Dawn

|

A Totem Arts kicsi, mégis lelkes rajongói csapata olyan feladatra vállalkozott, ami miatt a C&C Renegade kedvelők áldják majd nevüket.

Hirdetés

Örömmel és némi büszkeségtől dagadva vezetem fel a Totem Arts nagyszabású, rajongói (!) projektjét, melynek fő céljaként grafikailag újragondolták a Command & Conquer Renegade klasszikusát és a végeredmény csodás lett.

A 2002-ben megjelent taktikai shooter kedvelői a Renegade X: Black Dawn produktumában sem fognak csalódni, hiszen a srácok fogták a 10 éve kiadott játékot, megspékelték némi modern látványvilággal és az Unreal Tournament 3 motorjával. A multiplayer verzió eddig is elérhető állapotban pihent a Totem Arts fiainál, ámde a frissen kiadott videóban már az egyjátékos kampány előfutárát tisztelhetjük.

A Renegade X: Black Dawn ingyenesen letölthető a hivatalos oldalról, a mérete majd négy gigát ölel fel de a gépigénye egészen baráti:

Minimum:

Windows XP SP2 vagy Windows Vista
2.0+ GHz processzor
2 GB RAM
SM3-kompatibilis videokártya
4 GB szabad hely

Ajánlott:

Windows Vista 64 SP2
2.0+ GHz többmagos processzor
4 GB RAM
NVIDIA 200 series vagy jobb videokártya
4 GB szabad hely

A Totem Arts munkáját egyértelmű dicséret illeti: ha a legtöbb "hivatalos" fejlesztőcsapat is ilyen szívvel, lélekkel dolgozna saját projektjén, minőségibb játékokat kapnánk végeredményül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)