Hirdetés

CCP és White Wolf: újabb infómorzsák!

|

Tegnap hírt adtunk róla, hogy az Eve Online-t kiadó CCP és PC-s játékosok között a Vampire: The Masquerade-ról elhíresült White Wolf egyesült. Úgy látszik nem csak a mi érdeklődésünket keltette fel az interjú, hanem a Firingsquad is készített képviselőjükkel egy interjút

Hirdetés

Bár arra a kérdésre továbbra sem voltak hajlandóak egyelőre válaszolni, hogy konkrétan a Vampire világban játszódik-e majd a készülő MMO-juk, viszont az kiderült, hogy a Vampire the Masquerade licenc jogok már semmilyen szinten sem illetik az Activisiont, hanem teljes egészében a CCP-White Wolf tulajdonában vannak. Arra is fény derült az interjúból, hogy egy papírral és ceruzával játszható, hagyományos, asztali Eve szerepjátékon dolgozik együtt a két cég.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)