Hirdetés

Dust 514 - megvan az EVE Online testvérjátékának megjelenési dátuma

|

Az EVE Online univerzumában játszódó és azt kiegészítő FPS végleges változata májustól érhető el PlayStation 3-on.

Hirdetés

A Dust 514 január 22. óta kipróbálható minden PlayStation 3 játékos számára, a pontos megjelenés viszont mindeddig homályba burkolózott.

A titok viszont nem titok többé, ugyanis a CCP Games egy Twitter bejegyzésben elárulta: a játék május 14-én érkezik. Vicces ez a dátum: ötödik hó tizennégy, azaz 5/14, ügyes húzás.

A csapat ezen felül bejelentett egy PS Vita kiegészítő-szoftvert is, Dust 514: Neocom címmel, melynek köszönhetően a fegyverkészleteinket, játékbeli tárgyainkat menedzselhetjük, illetve egy interaktív térképen fedezhetjük fel az univerzumot. Nem semmi koncepció: az EVE Online PC-n, a Dust 514 PS3-on, a Dust 514: Neocom pedig Vita-n hódít majd.

Sőt, az EVE Online-ból TV sorozat is készül, amit a 101 Rejkjavík rendezője, Baltasar Kormákur dirigál majd. Úgy tűnik, a fejlesztőknek megtetszett a Defiance című sorozat koncepciója, mely szintén a TV és videojáték harmonikus kapcsolatára épít. Örvendjünk tehát, nem akármilyen fúziónak lehetünk szemtanúi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)