Hirdetés

CD Projekt: A játékosoknak nem kellene fizetniük a "kis" DLC csomagokért

|

A CD Projekt egyik illetékese szót emelt a csekély tartalommal szolgáló, ugyanakkor beárazott DLC-k ellen.

Hirdetés

A DLC-k, avagy letölthető tartalmak napjaink azon találmányai, amiket sokféle képpen lehet lenyomni a játékosok torkán.

Mint ezt már korábban is elemeztük, lehet úgy, hogy extra tartalmat adnak, vagy lehet úgy (ami egyáltalán nem korrekt), hogy egy játékból kivágott darabot szerezhetünk be plusz pénzért. Vannak sajnos olyan játékfejlesztők és kiadók, akik néhány pályáért vagy fegyverért pofátlanul nagy összeget képesek elkérni, és ezt Mateusz Tomaszkiewicz, a The Witcher 2 vezető questdizájnere sem nézi jó szemmel. "Szerintem minden kisebb DLC-nek ingyenesnek kellene lennie" - nyilatkozta Tomaszkiewicz. "Véleményem szerint nem kellene ilyen kis csomagokért fizetnetek. Nincs problémám egy olyan kiegészítő megvásárlásával, ami sok óra játékidőt és sok tartalmi elemet ad a játékhoz, mint a kiegészítők régen. De a kis DLC-k, úgy mint az egyedülálló tárgyak - a vásárlókat nem kellene arra kötelezni, hogy fizessenek ezekért." Szerintünk igaza van, ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)