Hirdetés

CD Projekt: "Az Xbox 360-as The Witcher 2 nem PC port lesz!"

|

A fejlesztők sejtelmes elmondása alapján a Microsoft konzoljára tervezett The Witcher 2 verziója port helyett adaptáció lesz.

Hirdetés

A CD Projekt Xbox 360-ra szánt The Witcher 2 fejlesztéséről eleddig annyit tudtunk csupán, hogy létezik és kalapálják a szorgos lengyel kezek. A mai bejelentés értelmében hamarosan megtudhatunk mindent, mi szem-szájnak ingere: a közelgő online konferencián szóba kerül a megjelenési dátum, kapunk új trailert, és megtudhatjuk a konzolos kiadás összes részletét.

Szerencsére a vállalat addig a varázslatos pillanatig nem hagyja információk nélkül a tavalyi év - egyik - legnagyobb szerepjátékának rajongóit és a csapat a következőket közölte: az Xbox 360-as The Witcher 2 nem a klasszikus értelemben vett PC-s port lesz, sokkalta inkább egy adaptáció, mivel rengeteg új fícsört kapott. A CD Projekt szavai szerint ez lesz az egyik leglátványosabb Xbox 360-as játék, amit valaha tapasztaltak a konzoltulajdonosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)