Hirdetés

Cyberpunk 2077 - biztosan marad a belső nézet

|

Hiába követelik a rajongók a TPS nézetet, a fejlesztők keményen kiállnak az FPS megoldás mellett.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 már most hatalmas rajongótábornak örvend, melynek tagjai közül sokan szeretnének egy klasszikus, harmadik személyes nézetet a játékba. A CD Projekt RED azonban nem enged.

Hirdetés

Egyre többen követelik a változtatás, vagy legalább egy opciót arra, hogy a karakterünket külső nézetből követhessük majd. A DualShockersnek adott interjújában Patrick Mills (küldetés dizájner) elmondta, hogy tökéletesen tisztában vannak az igénnyel.

"Megmaradunk a döntésünk mellett. Ettől függetlenül tudjuk, hogy sokan nem szeretik a belső nézetet, sőt, van egy kis számú közösség, melynek tagjai nem is tudnak így játszani."

Miután én is személyesen ismerek olyan gamert, aki rosszul lesz az FPS játékoktól, kicsit sajnálom a helyzetet, de akárhogy is, a srácok nem engednek az élményből. Azok kedvéért akik nincsenek hozzászokva az FPS stílus mechanikáihoz, a csapat beépít módosítható nehézségi szinteket és egyéb kisegítő opciókat. Meglátjuk, hogy ez elég lesz-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)