Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a teljes kezelőfelületet kikapcsolhatjuk majd

|

A CD Projekt Red csapata mindent elkövet annak érdekében, hogy teljesen beleélhessük magunkat Night City kegyetlen világába.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Cyberpunk 2077-ben rengeteg különféle módon megközelíthetjük majd az egyes problémákat, viszont arról korábban még nem nagyon esett szó, hogy az élesebb helyzetekben mekkora kihívással kell majd szembenéznünk. Lesz lehetőségünk testre szabni az élményt.

Hirdetés

Az valószínűleg senkinek nem jelent meglepetést, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan a Cyberpunk 2077-ben is több nehézségi fok közül választhatunk majd, viszont az egy kicsit már talán érdekesebb, hogy egy nem akármilyen Hardcore nehézség is bekerül majd a játékba, amelyben lehetőségünk lesz megszabadulni a teljes kezelőfelülettől, hogy könnyebb legyen teljesen átadni magunkat az élménynek. A játék UI fejlesztője, Alvin Yu szerint persze nem kell aggódni, mindenkinek igyekeznek lehetőséget biztosítani:

"A legszórakoztatóbb mindenképpen a Hardcore mód lesz, ahol a teljes UI-t kikapcsoljuk, ez szerintem rengeteg játékosnak valódi kihívás lesz majd. Ugyanakkor előfordulhat, hogy csak a történet érdekel és nem vagy rutinos a lövöldözős játékokban, ezt a lehetőséget sem szerettük volna figyelmen kívül hagyni. Ha visszaemlékeztek a legutóbbi demóra, volt egy smart gun nevű fegyver, ami segített a célzásban. A golyók lassabbak és kicsit gyengébbek, viszont ez is nagy segítség lehet, ha valakinek nem erőssége a célzás."

Nagyon jó látni, hogy a CD Projekt Red tényleg szeretne mindenkinek szórakoztató élményt és sok lehetőséget kínálni, arról már nem is beszélve, hogy a UI eltüntetésével milyen látványos screenshotokat lehet majd készíteni a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)