Hirdetés

Ez lesz a Cyberpunk 2077 egyik legmenőbb képessége

|

A játékot ismét megmutatták az ausztrál PAX rendezvényen, a jelenlévők pedig újabb izgalmas részleteket ismerhettek meg.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a PAX Australia, vagyis a Penny Arcade Expo rendezvénysorozat ausztrál állomása, ahol bár továbbra sem publikusan, de a Cyberpunk 2077 ismételten megmutatta magát egy rövid bemutató erejéig.

Hirdetés

Ahogy a korábbi zárt ajtók mögötti demó esetén, úgy most sem juthatott el a felvétel közvetlenül a publikumig, viszont a GameSpot helyszíni beszámolója alapján újabb érdekes részleteket mutattak meg a jövő év egyik legjobban várt játékából: bemutatkozott a "Demon Software" nevű képesség (mielőtt bárkinek eszébe jutna, ez a mi bandánk neve lesz, stipistopi!), melynek segítségével rávehetünk egy ellenfelet, hogy önmagát támadja meg. Ezt valahogy úgy kell elképzelni, hogy ha pl. megfertőzzük vele a célszemély egyik karját, akkor az a végtag szembe fog szállni a test többi részével.

Emellett újra megmutatták a "nano wire" nevű csodát is, amelyet már korábban mi is láthattunk, viszont értelemszerű, hogy kulcsfontosságú eleme lesz a játéknak, ugyanis ezzel az eszközzel tudunk rácsatlakozni más ellenfelekre, illetve fizikai támadásokat is végrehajthatunk vele.

Az elmeséltek és az eddig látottak alapján mindenképpen izgalmasan hangzik ez az egész és valóban beteljesülni látszik a fejlesztők ígérete, mely szerint nagyon sokféle módon megközelíthetjük majd egy helyzet megoldását. A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, később pedig Google Stadián is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)