Hirdetés

Egy Witcher játékon kezd el dolgozni a CD Projekt Red a Cyberpunk 2077 után?

|

A stúdió vezetőjével folytatott interjú során arra derült fény, hogy már igen határozott terveik vannak, milyen irányba orientálódnak a szeptemberi Cyberpunk 2077 premier után.

Hirdetés

Persze mind elképesztően várjuk már, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenését, de emellett azonban sokakban felmerül, hogy vajon készít-e újabb Witcher játékot a stúdió, hiszen jelenleg elképesztően népszerűek Andrzej Sapkowski karakterei - jórészt a Netflix Vaják sorozatnak köszönhetően. Adam Kiciński most egy lengyel lapnak nyilatkozott arról, hogy mik a terveik a jövőre nézve. 

Hirdetés

A CD Projekt Red elnöke a Stooq nevű lengyel oldalnak adott interjújában mesélt arról, hogy a Cyberpunk 2077 szeptember 17-i megjelenése után három csapatra oszlik majd a fejlesztőgárda. A legnagyobb létszámú csapat a Cyberpunk multiplayer szegmensén kezd el dolgozni, míg a második legnagyobb a kiegészítőket kezdi el elkészíteni - a The Witcher 3 esetében is két hatalmas DLC érkezett, szóval valószínű, hogy ezúttal sem adnak alább. 

A legérdekesebb számunkra a harmadik, legkisebb csapat, akik "egy másik nagy single player játékon" kezdenek el dolgozni. Erről Kiciński azt mondta, hogy egy alapvetően letisztázott koncepció alapján kezdik meg a munkát, emiatt pedig, okkal reménykedhetünk abban, hogy egy újabb Witcher játékról van szó. Ha egy új IP-n dolgoznának, akkor valószínűleg nem beszélnének jól körülhatárolható koncepcióról (emlékezzünk csak a Cyberpunk 2077 fejlesztésének korai éveire, amikor egy CG traileren kívül semmit nem tudtunk a játékról). 

Ezt támasztja alá továbbá az is, hogy korábban már beszéltek arról, hogy szeretnének még a The Witcher világában barangolni újabb kalandokkal. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a Netflix sorozatának hála elképesztő népszerűség övezi a szériát, és szinte borítékolható, hogy hatalmasat durranna egy új Witcher játék.

Korábban már cikkben és videóban is foglalkoztunk azzal, hogy milyen irányokba indulhatna el a stúdió a játékokkal, ha érdekel a téma, akkor azokra is érdemes vetni egy pillantást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)