Hirdetés

Nem, az EA nem veszi meg a CD Projekt RED-et

|

A napokban felmerült egy teljesen abszurd pletyka, miszerint a CD Projekt RED keresi a potenciális felvásárlókat, mi több, már meg is állapodott Electronic Artsszal. Megérkezett a hivatalos válasz.

Hirdetés

Az egész úgy kezdődött, hogy a Dark Side of Gaming közzétett egy képet, amit állítólag egy meg nem nevezett CD Projekt RED alkalmazott küldött nekik. Állítása szerint az Electronic Arts képviselői a stúdióban jártak, és mivel most egy ideig nem adnak ki új játékot, szerinte a felvásárlásról beszélgettek.

Bár az EA szóra sem méltatta az egészet, a CD Projekt RED úgy érezte, mivel az egész dolog a kelleténél kicsit nagyobb figyelmet kapott, kénytelen közleményt kiadni. Természetesen, ahogy az várható volt, mindent cáfoltak: "Általában nem kommentáljuk a pletykákat, de ez eléggé elterjedt ahhoz, hogy lelőjük: senkivel nem tárgyalunk a CD Projekt RED vagy a GOG.com eladásáról. Pont."

Mivel a The Witcher 3-ból két hét alatt négymilliót adtak el, valószínűleg nem kell a csapatnak csődtől tartania, és nincs szükségük pénzügyi támogatásra. Hamarosan jön a Hearts of Stone kiegészítő, amit dobozosan is megvásárolhatunk egész jó extrákkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)