Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - önmagában is játszhatjuk a Gwentet

|

Nagyon tetszik a Gwent, de nincs kedved mindig elindítani miatta a The Witcher 3-at? Semmi probléma, mutatjuk a megoldást.

Hirdetés

Akármennyire a hatalmas méretarányok és végtelen tartalom képzik a The Witcher 3: Wild Hunt alapját, mégis sokan az apró részletekben szeretnek elveszni egy ilyen játékban is, pl. a minijátékokban. A játékban kipróbálható gwent nevű kártyás őrület meglepő mélységgel bír ahhoz képest, hogy teljesen opcionálisan szerepel, a rajongóknak hála pedig már önmagában is játszható.

Nem ez lenne az első eset, hogy egy minijáték később önálló életre kelt (gondoljuk csak a Final Fantasy játékokból ismert Triple Triadra), szóval még az is elképzelhető, hogy előbb a Gwent is megtalálja a maga közönségét a Witcher-játékokon kívül. Ezúttal a Tabletop Simulator nevű Steames csodának köszönhetően játszhatjuk a Witcheren kívül a játékot, melyhez csak egy modot kell letöltenünk a Steam Workshopból és már nyomhatjuk is. Érdemes persze rávenni egy havert is a dologra, mert a játékban nincs mesterséges intelligenca (legalábbis egyelőre).

A modot az alábbi linken találjátok meg, a Tabletop Simulator pedig itt található, aztán remélhetőleg később a CD Projektes srácok is felismerik a lehetőséget és esetleg kiadnak egy mobilos változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)