Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - selymes hajzuhatagok az egyik DLC-ben

|

Hajmeresztő letölthető tartalmakat ígér a CD Projekt RED az eposzi szerepjátékához, Geralt még sosem volt ennyire gyönyörű.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt lesz az idei év egyik leglátványosabb játéka, de nem csak a textúrák részletessége vagy a felbontás miatt, hanem az olyan apró részletek miatt is, ami másnak eszébe sem jutna. Amellett, hogy Geralt szakálla valós időben nő a játék során, a napokban azt is megtudtuk, hogy a hős haját is megváltoztathatjuk. Az, hogy milyenre, eddig nyitott kérdés volt, de most végre megismerhetünk néhány lehetséges variációt.

A fejlesztőcsapat a Facebook-oldalán jelentette be a játékhoz megjelenő 16 DLC egyikét, melyben egy pár új frizurát kapunk majd, amitől Geralt szebb lehet, mint Trish és Yennefer együttvéve, és divatosabb, mint bárki a Gyalog Galoppból. A Fürtök és Frizurák DLC teljes tartalmát még nem tudjuk, de a Kék Osztriga, a Kék Lagúna és a Bili frizurák már garantáltak.

A csapatot ismerve a többi extra tartalom ennél már csak jobb lehet, a CD Projekt RED pedig ezzel bebizonyította, hogy nem csak kitűnő játékokat fejlesztenek, de előremutató gondolkodásukkal ledöntik a nemek között húzódó évszázados falakat.

Szerintetek melyik hajjal a legmesésebb Geralt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)