Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt - nem lesz multiplayer

|

A játékot fejlesztő CD Projekt RED sok rajongó álmát törte darabokra legújabb bejelentésével. Vagy mégsem?

Hirdetés

Többjátékos mód manapság már a legtöbb játékban megtalálható, de a CD Projekt RED nem áll be a sorba: a The Witcher 3: Wild Huntban nem lesz multiplayer.

Hogy miért nem? A lengyel fejlesztők szerint nincs helye többjátékos mókának egy ilyen történetközpontú játékban. Michal Platkow, a cég marketingese a bejelentés során azt is elmondta, hogy inkább a kampányra koncentrálnak, mely egy több, mint 100 órás intenzív játékmenettel kecsegtet.

Platkow megjegyezte, hogy Geraltból csak egy lehet - igaza van. Ezen felül a másolásvédelem és billentyű gyilkos-nyomogatós események (külföldiül QTE) sem okoznak majd fejtörést, a CD Projekt RED igazán kitesz magáért. Ti is örültök, hogy a The Witcher 3-ból kimarad a multi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)