Hirdetés

Egy másik AAA-játék is készül a Cyberpunk 2077 mellett a CD Projekt RED-nél

|

Újból megerősítette a csapat, hogy 2021-ig két nagy játékot kapunk. Talán bővül a The Witcher franchise?

Hirdetés

Bár lengyel elemezők úgy gondolják, hogy 2020 elején már megjelenhet a CD Projekt RED jelenleg legjobban várt játéka, azonban a készítők szerint messze még a fejlesztés vége. Az is kiderült egy tavalyi nyilatkozatból, hogy a Cyberpunk 2077 mellett szimultán dolgoznak egy másik projekten is, amely még nem állt készen arra, hogy leleplezzék. Úgy hírlett, hogy mindkettő 2021-ig fog megérkezni. 

Hirdetés

A CD Projekt RED fórumán most megerősítették, hogy nem változtak a tervek, továbbra is két AAA-játékot terveznek kiadni 2021-ig, amelyekből az egyik a Cyberpunk 2077 lesz. Jelenleg a sci-fi szerepjáték munkálataival vannak elfoglalva, ezért nem kívánnak más projektekről beszélni. 

A legkézenfekvőbb lehetőség az, hogy a csapat a The Witcher franchise bővítésén tevékenykedik, ugyanis bár a cég ügyvezető igazgatója, Adam Kiciński kikötötte, hogy számozott folytatás nem fog készülni, azt hozzátette, hogy még nem mondtak búcsút a The Witcher univerzumnak, a jövőben szeretnék bővíteni. Nemrég a Thronebreakerrel próbálták meg, kétes sikerrel.

A Cyberpunk 2077 ott lesz az idei E3-on, ahol remélhetőleg már egy megjelenési dátummal is meglepnek majd minket, abból meg következtetni tudunk, hogy mikor jöhet a titokzatos második projekt. Szerintetek mi lehet az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)