Hirdetés

Könnyen készülhetett volna egy új Witcher játék, de a CD Projekt Red nem akarta

|

Persze nem kell azonnal élesíteni a kaszákat, ugyanis a lengyel stúdió jó okkal döntött így.

Hirdetés

Több szempontból is a The Witcher III: Wild Hunt volt a utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb alkotása, és elkészítésével hatalmasat ugrott a CD Projekt Red elismertsége a játékosok körében. Így hát valószínűleg egy folytatás is nyereséges lett volna, de jó oka volt rá a csapatnak, hogy ne készítse el.

Hirdetés

Marcin Iwinski, a vállalat vezetője egy E3-as beszélgetés során árulta el, hogy nagyon szívesen foglalkoznának még a The Witcher világával, de azt nem tudja megmondani, mikor és hogyan kerülhetne sor erre.

"Nem vagyunk játékgyár. Mi műalkotásokként tekintünk a játékokra."

- tette hozzá Iwinski.

A CEO azt is elárulta még, hogy viszonylag könnyű lenne megcsinálni a The Witcher 3,5-öt, ugyanazzal a motorral és a már jól ismert történetekkel. A technológia tehát adott hozzá, és így gyorsan bezsebelhetnének egy csomó pénzt, de a lengyel csapat szerencsére nem ilyen. Viszont a Cyberpunk 2077 munkálataiból sokat tanulhatnak, amit aztán később talán felhasználhatnak egy új The Witcher-játék megalkotásához.

Ti mit látnátok a legszívesebben a srácoktól a Cyberpunk 2077 után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)