Hirdetés

CDV-Gamecock partnerség

|

A játékipar udvari bolondjának szerepében tetszelgő Gamecock és a német CDV gyümölcsözőnek remélt megállapodást kötött.

Hirdetés

A fura madarakat és érdekes játékokat tömörítő brit Gamecock a szépemlékű GOD (Gathering of Developers) Games nyomdokain haladva afféle játékfejlesztői termelőszövetkezetként igyekszik megtalálni helyét a piacon. Erőforrásaikat inkább az amerikai piacra koncentrálva döntöttek úgy, hogy megállapodnak a CDV-vel játékaik európai disztribúciójáról.

Legendary

legendary.jpg


Az egyelőre csupán az idei évre szóló megállapodás Harry Miller Gamecock fejes szerint egy hosszú és gyümölcsöző együttműködés kezdete. A Gamecock még ebben az évben szeretné piacra dobni a Stronghold Crusaders kissé megkésett kiegészítőjét Extreme címmel, a magyar kémnő kalandjai által ihletett Velvet Assassin-t és a Legendary című FPS-t, amelyben Pandora szelencéjének óvatlan felnyitása elhozza a világ végét.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)