Hirdetés

CeBIT - Kétmagos szörnyeteg a Sapphire-től

|

A következő pár napban néhány CeBIT-es újdonsággal is jelentkezünk. Szörnyet készít a Sapphire!

Hirdetés

Múlthéten meglátva az Asus „Ares" nevű csodáját sokan gondolhatták, hogy jó darabig nem születik olyan videokártya, ami versenyre kelhet vele. Tévedtek.

A jelenleg is dübörgő hannoveri CeBIT-en ugyanis a Sapphire is villantott, és bemutatta két "Cypress" magos egyedi tervezésű HD 5970 VGA-ját. Accelero Xtreme hűtési megoldást használva három 92 mm-es ventilátor, több rézcső és alumínium lamella gondoskodik a VGA elfogadható hőmérsékletéről, ám ennek ára is van. A Sapphire legújabb szörnyetege három kártyahelyet követel magának számítógépünkben. A tuningolt Sapphire HD 5970 részleteiért a PC World oldalára fáradjatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)