Hirdetés

Holnaptól: februári GameStar!

|

Címlapon a Battlefield 3, a teljes játék pedig a félelem maga, vagyis a F.E.A.R.!

Hirdetés

Nem, még nem jelent meg, kár is rohanni az újságoshoz, tartalékoljátok inkább az erőt február 22-ére, keddre. Aznap már napkelte előtt érdemes lehet felkeresni kedvenc újságos néniteket, bácsitokat, automatátokat, hátha elkerülhetitek így az asszír asztronómusok által 3000 éve megjósolt, sosem látott hosszúságúra duzzadó sorokat. Mindenki szemügyre akarja majd venni, meg akarja majd tapintani a csodás Battlefield 3 képeket, és magába szippantani a hó és jég borította Stockholm illatát.



Az első kézből származó Battlefield 3 információk (magyar felirattal ellátott interjú a DVD-n) kiváltotta tömeghisztériára még rátesz egy lapáttal, hogy mindent elárulunk a The Elder Scrolls V: Skyrim-ról, amit csak tudni lehet, illetve ellátogattunk a Black Hole főhadiszállására, ahol kipróbáltuk a Might & Magic: Heroes VI-ot.
Tesztrovatunkból kiderül, hogy a luxus és a csillogás elég-e ahhoz, hogy sikerre vigye a Test Drive Unlimuted 2-t, hogy valóban olyan egyszerű-e húsevő növényeket etetni rosszarcú fickókkal, mint a Bulletstorm előzetesei azt sejteni engedték, valamint hogyan üthetünk agyon több száz órát és több száz szuperhőst a DC Universe Online-ban.



Teljes játékként ismét a horror zsánerből válogattunk, egészen véletlenül a Monolith remekbe szabott FPS-e, a F.E.A.R. akadt a kezünkbe, s került fel végül a mellékletre.

A februári GameStar tartalomjegyzéke


Újdonságok


Battlefield 3
Assassin's Creed: Brotherhood
The Elder Scrolls V: Skyrim
Total War: Shogun 2
Might & Magic: Heroes VI
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
Battlefield Play4Free

Játékbemutatók

Test Drive Unlimited 2
Bulletstorm
DC Universe Online
Dungeons
18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2
PT Boats: South Gambit
Hearts of Iron III Gold
Stacking (X36)
Raskulls (X360)
Breach (X360)
Marvel vs. Capcom 3 (X360)
Mario Sports Mix (Wii)
Sacred Odyssey (iPhone)
Dead Space (iPhone)
Mass Effect 2 (PS3)
Killzone 3 (PS3)

Mélyvíz

ASUS-Automobili Lamborghini Eee PC VX6
Samsung S2 Portable 3 1 TB
LG Flatron E2290V
Toshiba Satellite A660-13
LG P500
ASUS Sandy Bridge megoldások
GeForce GTX 560

Belemenés

Android-okosító
Táblagépek

Másvilág

(Rango, Astrolites - Play for Keeps, A Life Divided - Passenger, Isaac Bashevis Singer - A sátán Gorajban, Dalriada - Ígéret, Shakra - Back on Track, Social Network - A közösségi háló, Bullet - Highway Pirates, Nightmare - One Night of Insurrection)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)