Hirdetés

Célegyenesben a Smarter Hungary - Még mindig nem késő benevezni!

|

Célegyenesben a Smarter Hungary blogíró verseny. Október 31-én gazdára talál minden ajándék, a Lenovo laptoptól kezdve az Xbox 360-on át a Nintendo Wii-ig, viszont jelentkezni továbbra sem késő!

Hirdetés

Mozgasd meg az agyad, gondold végig, hogy miként segíthet az informatika a mindennapjainkban! Szüntesd meg a dugókat, hozd rendbe az egészségügyet, reformáld meg az oktatást, vagy egyszerűen csak tedd jobbá a világot az ötleteiddel. Az IBM Magyarország által szervezett Smarter Hungary blogíró versenyen kiírhatod magadból minden extrém, sci-fibe illő ötletedet, de lehet, hogy az is elég, ha csupán továbbgondolod a mai megoldásokat. A témaválasztás szabad, a nyeremények között pedig van Windows 7-tel és FIFA 10-zel felszerelt Lenovo T400 laptop, LG KP500 okostelefon, EA és seven-m játékcsomag, Xbox 360, Nintendo Wii, iPig és 8 GB-os iPod nano, valamint Skinzone utalvány is! Ragadd meg a lehetőséget, hiszen nem minden nap potyognak az égből ilyen értékes ajándékok!

A zsűri mindenkit folyamatosan figyel, így ha eddig versenyben voltál a nyereményekért, akkor most már semmiképp se hagyd abba a blogolást! Ha pedig az idők során leálltál volna, akkor még nem késő újra munkába lendülnöd, hiszen nem csak a legszorgalmasabbak bloggerek, de a legjobb ötletek kitalálói is ajándékban részesülnek! Mozgasd meg az agyad, gondold végig, hogy miként segíthet az informatika a mindennapjainkban. Szüntesd meg a dugókat, tedd rendbe az egészségügyet, reformáld meg az oktatást, és vidd haza az értékes ajándékokat!

A hírlevél végére pedig következzen egy gyors tipp: a http://smarterhungary.buzz.hu/ oldalon elérhető Smarter Hungary vezérblogon naponta olvashatsz témába vágó érdekességeket, amik lehet, hogy csak arra várnak, hogy egy kicsit továbbgondolva azokat, megoldd a Föld minden problémáját! Hajrá, drukkolunk neked!

További jó blogolást kíván,

A Smarter Hungary csapata

http://smarterhungary.buzz.hu

smarterhungary@buzz.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)