Hirdetés

Celeste - végre napokon belül itt a 100 új pályát kínáló csomag

|

Közben még a fejlesztőcsapat is nevet váltott.

Hirdetés

A Celeste atyja, Matt Thorson addig nem akart megjelenési dátumot ígérni, amíg nem volt biztos abban, hogy az ígéretének megfelelően tudja szállítani a Celeste tartalmas, ingyenes frissítését. Most azonban eljött a pillanat, összeállt a csomag, és ennek örömére a Matt Makes Games megszűnt. 

Hirdetés

Romjain azonban megalakult az Extremely OK Games, melyet a Celeste sikerének köszönhetően hozhattak létre. Mostantól egy irodában fognak dolgozni, nem pedig távolról, és három fejlesztő, aki korábban Sao Paulóban élt, átköltözhetett Vancouverbe. Már elkezdték a következő játék munkálatait, ami egyelőre EXOK1 kódnéven készül.

Ami viszont aktuális még, az a Celeste Chapter 9: Farewell megjelenése. A csomag szeptember 9-én érkezik minden platformra (Xbox One-on késhet picit, ez nem a srácokon múlik), több mint 100 új pályát kínál, és ezek alatt 40 percnyi új zene szól. Megismerkedhetünk vadonatúj mechanikákkal és tárgyakkal, úgyhogy mindenképp érdemes ránézni. Ahhoz, hogy belevághassunk a kalandokba, a 8. fejezet befejezése szükséges.

A Celeste épp nemrég volt ingyenes az Epic Games Store-ban. Ha behúztátok, de még nem álltatok neki, tegyétek meg, jó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)