Hirdetés

Celeste - ingyenes DLC hoz keményebb kihívásokat

|

A tavalyi év egyik nagy indie meglepetése bővülni fog, és az új pályákat mindenki megkapja.

Hirdetés

2018 kevésbé ismert, de mindenképp figyelemre érdemes játékai között is láthattátok nálunk a Celeste-et, ami tavaly, január 25-én jelent meg, és mind a kritikusok, mind a játékosok nagyon szerették.

Hirdetés

Készítője, Matt Thorson szerette volna az évfordulóra kiadni az új pályákat kínáló DLC-t, de már most látja, hogy nem fog összejönni. Ezzel együtt viszont megerősítette, hogy minden platformon megkapjuk, és mindenhol ingyenesen. Nem lesznek eprek, és egy, folyamatos fejezetet játszhatunk ("B-oldal" nélkül), viszont így is vért izzadunk majd, mire teljesítjük a kihívást. Új tárgyakra és mechanikákra számíthatunk.

Az Xbox Live Gold előfizetők január 31-ig ingyenesen tölthetik le a játékot Xbox One-ra.

Címkék: #celeste #dlc
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)