Hirdetés

Ezt a játékot adja az Epic Games Store karácsonyi ajándékba

|

Szenteste is jár természetesen nekünk egy ingyen játék az Epic Games Store-tól, ráadásul nem is rossz cím, kár, hogy volt már.

Hirdetés

Mindeddig következetesen tartotta magát az Epic Games ahhoz a vállalásához, hogy 12 napon át ugyanennyi játékkal kedveskedik nekünk. Miért pont szenteste változtatott volna? Szóval ha végeztünk a karácsonyi vacsorával, kibontottuk az ajándékokat, de nem akarjuk ezredjére is végignézni, ahogy egy kisfiú bolondot csinál két tökkelütött betörőből, akkor választhatjuk akár azt a programot is, amit az Epic Games kínál. 

Hirdetés

Matt Thorson platformere a műfaj egyik legjobb darabja, kiváló példa az indie játékfejlesztés létjogosultságára, és most 16 euró helyett egy fillérünkbe sem kerül. Ide kattintva tudjuk hozzáadni könyvtárunkhoz.

Izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, mi a következő ingyenes játék. Ha ti sem szeretnétek lemaradni a meglepetésről, keressétek fel GSO-t holnap is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)