Hirdetés

Célkeresztben a Modern Warfare 3 - az első értékelések

|

Megjöttek az első értékelések az Activision legnagyobb húzócíméről a Call of Duty Modern Warfare 3-ról.

Hirdetés

A többnyire magas értékelések mellé becsúszott pár alacsonyabb pontszám is, úgy látszik volt néhány tesztelő, akit a marketing gépezet úthengere nem tudott bedarálni. A legalacsonyabb pontszámot ezidáig egy norvég oldal adta, ők kemény 70%-ra értékelték a Call of Duty: Modern Warfare 3-at, a játékot, amit milliók vártak remegve.

A nagyobb, ismertebb és nem utolsósorban angol nyelvű oldalak közül az Eurogamer volt a legkritikusabb, ők kemény 8 pontot adtak a lehetséges 10-ből. Az indoklás szerint az egyjátékos hadjárat kicsit idejétmúlt, a fejlesztők mereven ragaszkodtak a régi jól bevált sémákhoz (na persze, Bobby Kotick személyesen és egyenként húzta volna karóba az Infinity Ward minden egyes dolgozóját, ha megpróbáltak volna eltérni attól a sablontól, ami minden évben elégedett mosolyt varázsol az Activision részvényesek arcára.

Az átlagos értékelés 30 teszt alapján 90%-ot kapott a Call of Duty: Modern Warfare 3, szóval nem lett ez olyan rossz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)