Hirdetés

CES 2011: Microsoft keynote összefoglalás

|

Zajlik Las Vegasban a CES, így érdemes összefoglalni, mi hangzott el a Microsoft prezentációján.

Hirdetés

Izgulni nem kell - forradalom nem történt.

A beszéd a Hulu (zenei szolgáltatás) és a Netflix (flimes szolgáltatás) Kinectes irányíthatóságával kezdődött, majd bejelentették az ESPN Live elérését Xbox 360-on (ez egy igen népszerű, csak sportot sugárzó TV adó). Azt nem tudni, a Hulu, Netflix és az ESPN Live mikor lesz elérhető Magyarországon is, de reménykedjünk!

Legnagyobb Microsoft bejelentés az Avatar Kinect volt, amely a mozdulatainkat viszi át avatarunkba egy beszélgetés vagy egyéb virtuális események kapcsán. Tehát az avatarunk pont ugyanúgy fog gesztikulálni, mint mi. Az Avatar Kinect ingyenes lesz a Gold tagoknak.

Majd jöttek a számok - A Microsoft túl van a 30 millió Xbox Live useren, az 50 millió eladott konzolon és a 8 millió eladott Kinecten.

Nagy hangsúlyt fektettek a Windows 7-re, olyan játékokat megmutatva, mint például a Fable: Coin Golf - de volt mellette vagy 25 másik játék is...

A bemutató végére maradtak a PC-k, tabletek és a Windows 7. Az Acer tabletje lett a nagy siker két érintőképernyőjével, amelyen az egyiket akár billentyűzetnek is lehet használni. A Microsoft maga egy új Surface rendszert mutatott be.

Ennyi volt kb....

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)