Hirdetés

Ghost of Tsushima - a Sony CES 2018 trailerében is szerepel

|

Már-már tradíció, hogy a Las Vegas-i CES konferenciáját egy olyan kedvcsinálóval nyitja meg a Sony, ami az évben megjelenő termékeit mutatja be. Ezúttal sem történt ez másként, amely egy spekulációt is elindított videojátékos fronton.

Hirdetés

A Sony idén is brutális felhozatallal készül a PlayStation 4 számára. Olyan exkluzívokra számíthatnak a játékosok, mint a Days Gone, a Spider-Man, a Detroit: Become Human, a Shadow of the Colossus, a Final Fantasy VII Remake és a The Last of Us: Part II. 

Hirdetés

A vállalat természetesen az idei CES-ről sem hiányozhatott és hagyományosan egy videóval nyitotta meg konferenciáját, amelyben nem csupán az aktuális filmjei és technológiái kaptak helyet, de kis ízelítőt kaptunk azokból a termékekből is, amikkel 2018-ra készül. A kedvcsinálóban helyet kapott pár videojáték, így a God of War, a Dreams és a Ghost of Tsushima is. Nézzétek meg, utána folytatjuk: 

Az, hogy a Ghost of Tsushima helyet kapott az idei címeket reklámozó trailerben sok rajongó számára egyet jelent egy megerősítéssel, hogy a Sucker Punch szamurájos újdonságát 2018-ban várhatják. Ez azért fontos, mivel az október végén bejelentett projekt nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal és hivatalosan továbbra sem tudni, hogy mikor kerülhet a boltok polcaira. Nos, a spekulációk alapján talán még idén. Remélhetőleg a Sony minél előbb tisztázza. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)