Hirdetés

Ceville - Zsarnoki demó

|

A humoros kalandjátékok legújabb képviselője egy mesebeli türannosz bukását, majd újbóli felemelkedését mutatja be.

Hirdetés

Faeryanis birodalmában a Grimm mesék és egyéb ismertebb történetek szereplői élik boldogan életüket (kicsit olyan, mint a Shrek). Ebben a mesevilágban még olyan abszurd helyzet is előállhat, hogy a gonosz farkas bepereli a három kismalacot, amiért házuk elfújásakor egy gerenda a fejére esett. Ilyen és hasonló ügyekben hoz "igazságos" ítéletet az aprócska termetű Ceville, aki abban a hitben élve zsarnokoskodik népe felett, hogy nincs nála gonoszabb és elvetemültebb lény a multiverzumban. Egy napon letaszítják trónjáról, s közeli - nála jóval alattomosabb és gonoszabb - tanácsadója veszi át a helyét.

ceville-gstv.jpg


A német RealmForge Studios fejlesztette kalandjáték a napokban jelenik meg minden fontosabb nyelven, ami enyhén meglepő és értékelendő, ugyanis a német fejlesztések legtöbbje - főleg, ha nem valamelyik nagyobb kiadó áll mögötte - csak hónapokkal később érhető el bármilyen más nyelven.
Demó is van már (szintén angol), amit innen, innen, vagy akár innen is lecibálhattok.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)