Hirdetés

Champions of Anteria bejelentés - új Settlers RTS jön, de ez egy kicsit más lesz (videó)

|

A Settlers: Kingdoms of Anteria nem igazán működött, így a Blue Byte kicsit átgyúrta a játékot, ebből született meg a stúdió új RTS-e, a Champions of Anteria.

Hirdetés

Mióta 2015 elején leállt a Settlers: Kingdoms of Anteria zárt bétája, nem sokat hallottunk a projektről, de ez szerencsére nem azt jelenti, hogy a Ubisoft egy az egyben kukázta a játékot. Ehelyett a Settlers sorozattól függetlenül, Champions of Anteria néven született újjá a Blue Byte alkotása.

Ez egy kizárólag PC-re megjelenő szerepjáték lesz, amiben öt bajnokot irányítunk, akik arra térnek haza szülőföldjükre, hogy három háborúzó ország martalékává vált otthonuk, így nekik kell megmenteniük lakóit. A hősök közül egyszerre mindig hármat vihetünk el egy-egy küldetésre, ami azért lesz érdekes, mert mindegyikükhöz tartozik majd egy-egy elem (elektromosság, tűz, stb.), amik például bizonyos ellenfelekre többet sebeznek, és kombinálhatóak egymással.

A Champions of Anteriában a csaták közben meg is állíthatjuk az akciót, nyugodtan utasításokat adva a választott karaktereinknek, akik mind tudnak valami különlegeset. A fenti trailer minden pálya végére egy-egy főellenséget ígér, ha pedig őt is legyűrtük, visszatérhetünk a faluba, ami a fejleszthető bázisunkként szolgál majd. Itt különböző tárgyakat készíthetünk a bajnokainknak, illetve innen választhatjuk ki azt is, a kampánytérképen merre szeretnénk tovább terjeszkedni.

A Champions of Anteria nagyjából kétszáz fajta ellenfelét nyár végén kezdhetjük el felszeletelni, ugyanis a Ubisoft augusztus 30-ára jelölte ki a megjelenés napját. Gócza kolléga nemrégiben egy sajtóeseményen próbálta ki, beszámolóját a napokban olvashatjátok.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)