Hirdetés

Champions Online - 2011-ban ingyenes lesz

|

Úgy látszik a Turbine ingyenesítési hullámát többen is követik...

Hirdetés

Ezúttal az Atari: bejelentésük szerint a Champions Online 2011 első negyedévétől ingyenes lesz.

A játék jelenlegi játékosai változatlanul előfizethetnek rá, így elérhetik a tartalom nagy részét. Aki az ingyenes modellt választja, annak külön-külön kell majd az adventure packeket, a kosztümöket, powereket és egyebeket az in-game boltban megvásárolnia - aki előfizetésről ingyenesre (azaz gold membershipről Silver membershipre) vált, annak a karaktereit is le kell majd konvertálni annak függvényében, használt-e olyan kosztümöt vagy egyebet, amely az ingyenes játékosok számára csak vásárlás után elérhető.. Az ingyenes játék béta-tesztje november 9-én kezdődik majd. Aki egészen pontosan arra kiváncsi, mi minden változik a játék körül, az olvassa el a Cryptices Shannon Posniewski "A játék jelenlegi állapota" fejlesztési jegyzetét a Champions Online hivatalos oldalán.

Ezek szerint a Star Trek Online lesz majd a következő mmo, amelyet majd ingyenessé tesznek? Lehet találgatni...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)