Hirdetés

Champions Online: Demonflame Adventure Pack bejelentés

|

Október folyamán megérkezik majd a második Adventure Pack a Champions Onlinehoz.

Hirdetés

Ezúttal a DEMON nevű szevezetre lesz kihegyezve az új Champions Online kiegészítő - egy Luther black nevű ember vezető 20 éve indította el a Demonflame incidenst.

Vad mágiával és emberi áldozatokkal létrehoztak egy léng-tornyot, amely az eget eléri és amelyen ekresztül egy horrorisztikus rituáléval próbálták kinyitni az ajtót va világok között és megpróbálták elszívni egy Sharna-Gorak the Destroyer nevű Qliphothic lény erejét. Bátor szuperhősök, és meglepetésre a VIPER  megállították ezt a kísérletet. Luther Black kísérlete megszakadt, és a torony eltűnt.

Most a Champions Onlineban Luther Black váratlanul egy igazi szerencsejátékos húzással újra próbálja kreálni a Demonflame incidenst. Amennyiben sikerrel jár, el tudja majd lopni Edom királyainak esszenciáját és a Qliphothic erő megdicsőülésévé válik.

A Demonflame kiegészítő októberben lesz elérhető. Szinte minden szinten új tartalmat kapunk és a Qliphothic birodalom rémségeivel kell harcolni, hogy megakadályozzuk Luther Black tervét.

A játékba bekerül a Káosz Birodalma - ezek a Qliphothic birodalom kaotikus kiterjedései hatalmas, démoni sziklatornyokkal - itt kell megakadályozni Luther Black sikerét. 11-40-es szintek közötti hősök játszhatnak a Demonflame kiegészítővel. A kihívás skálázódik a részt vevő(k) szintjéhez és számához - tehát akár szingli 11-es szintűek, akár csapatos 40-esek vagyunk, a kihívás megfelelően skálázódik majd. Sőt, a Difficulty Slider segítségével tovább lehet nehezíteni a kihívást...

A játékba új DEMON követők kerülnek, többek között Jack Fool, The Left Hand és Luther Black.

Az UNTIL Project Hermes-ében pedig UNTIL pontok gyüjtésével speciális kosztümöket, akciófigurákat, eszközöket és egyebeket lehet majd vásárolni.

Mivel nem jön a DC Universe Online ez évben, így tuti, hogy ezzel fogok szuperhősködni majd az év végén...

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)