Hirdetés

Champions Online gépigény

|

A huszonéves szerepjátékos rendszer képezte alapokra építkező szuperhősös MMO rendszerkövetelménye a következőképpen alakul

Hirdetés

Hacsak semmilyen váratlan probléma nem csúszik közbe, akkor még ebben az évben bemutatkozhat a nagyközönség előtt is az Atari tulajdonába került Cryptic csapatának legújabb, Champions Online címre keresztelt MMO-ja.

Tudtátok, hogy a Champions szerepjátékrendszer 1981-ben látta meg a napvilágot? Ráadásul gyakorlatilag az egy első olyan szabályrendszert tisztelhettük benne, amelyik felhagyott a kockadobálós módszer alkalmazásával a kívánt karakter létrehozása során. Helyette pont alapú rendszert léptetett életbe, vagyis nem annyira a szerencse, mint inkább a játékos tényleges igényei érvényesültek. Valljuk be, jobb is ez a változat, mint állandóan felsőbb hatalmakhoz fohászkodni vagy a csalás alattomos, ám hatékony megoldásához folyamodni.



A Champions Online a szabályrendszer hatodik kiadását veszi alapul, s bár a cel-shaded grafika megoszthatja a potenciális vásárlókat, a felhasználók által kreált tartalmak lehetősége beválhat, mint kipróbálásra késztető mézes madzag. Név, háttértörténet, kinézet, sztreccshacuka, erők és képességek, személyre szóló ősellenség, ezeket mind mi alkothatjuk meg. A Champions Online egyébként Lemuria, polgárháború által kettészakított világában játszódik. Az ősi istenek évezredes hallgatás után tértek vissza és várják el a behódolást, amire nem mindenki hajlandó. Miközben a régi-új hívek, és az ellenállók összecsapnak, felbukkan az ítéletnap fegyvere, amit bevetve minden életet el lehetne törölni. Csakis a játékosokon múlik, hogy sikerül-e megakadályozni.

Minimum System Requirements

OS:Windows XP/Vista
CPU:2.5GHz Single Core or 1.8GHz Dual Core
Memory:1GB RAM
Video:NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon X700 or HD / Intel Graphics with Dual Core
Sound:DirectX Compatible Soundcard
HDD:5GB Free Disk Space
Network:ADSL / Cable Modem
Disc:DVD-ROM
Driver:DirectX 9.0c

Recommended System Configuration

OS:Windows XP/Vista
CPU:2GHz Dual Core or Better
Memory:2GB RAM or Better
Video:NVIDIA GeForce 8800 or Better / ATI Radeon HD3850 or Better
Sound:DirectX Compatible Soundcard
HDD:5GB Free Disk Space
Network:ADSL / Cable Modem or Better
Disc:DVD-ROM
Driver:DirectX 9.0c

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)