Hirdetés

Champions Online - hétfőn megjelenik a demó

|

A Champions Online bár kétségtelenül rendelkezik ígéretes újdonságokkal, mégsem tarolta le az MMORPG piacot úgy, ahogy várták tőle.

Hirdetés

A fejlesztő Cryptic folyamatosan tolja bele a tartalmi kiegészítőket, így példáula legújabb Champions Online event, az Attack of the Misfit Toys is live került végre - azaz kint van a szervereken.

Ebben a kiegben a gonosz Black Harlequin megszerzi Millenium Cityben az uralmat az összes játék felett és elszabadul a pokol - persze az új kiegészítő új kosztümökkel, perkekkel és akciófigurákkal is jár.

Ami talán ennél is fontosabb az az, hogy a Cryptic hamarosan egyedi lehetőséget kínál majd mindenkinek, hogy kipróbálhassa a játékot, ugyanis holnap, azaz hétfőn kiadják a játék demóját, amely segítségével két karaktert is létre lehet hozni és végig lehet velük játszani a játék tutorial részeit egészen 15-ös szintig. Aki tehát régóta kiváncsi a Champions Onlinera az használja ki a téli szünetet, és töltse le a demót - irány a 15-ös szint!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)