Hirdetés

Champions Online: Nemesis Confrontation - Az új update részletei

|

A Cryptic ma közétette a Champions Online jövő keddi frissítésének részleteit

Hirdetés

Nem sokkal a Blood Moon kiegészítő után, jövő hét kedden, vagyis november 24-én válik elérhetővé a Champions Online: Nemesis Confrontation update, aminek révén egy veszélyes, űrbéli dimenzióba csöppenünk kedvenc szuperhősös MMO-nkban.


Az ott örvénylő hatalmas energiákra persze a rosszfiúknak is fáj a foguk, így mint mindig  most is rajtunk áll vagy bukik a világ sorsa. Eljutva a különleges űrbörtönben, az ókori gladiátorküzdelmekhez hasonlóan meg kell viaskodnunk az ottani Alien gladiátorokkal, Nemesisekkel, és magával a világegyetem legsötétebb urával, Shadow Destroyerrel. Siker esetén jutalmunk néhány új perk, az ellenfeleken található ruhák, és megszerezhető itemek. A Champions Online: Nemesis Confrontation update képeiből a galériában szemezgethettek. Részletes infók a hivatalos oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)