Hirdetés

Championship 4 Xbox-ra

|

Érdekes lesz az biztos... De tényleg el fog készülni a Championship 4 a Microsoft konzoljára, abban pedig csak bízhatnak a rajongók, hogy a "doboz" kontrollerével normálisan tudják majd kezelni a progit. Az viszont bíztató lehet a játékosok számára, hogy a projektben Ray Houghton segíti a fejlesztőket. Aki nem ismerné, ő olyan csapatokban fordult meg pályafutása során, mint az Aston Villa, a West Ham, de az 1980-as években tagja volt az akkor szinte verhetetlennek számító Liverpool-nak is. A Houghton úrral kiegészült Sports Interactive tehát elég ütős programot hozhat össze, feltéve ha az irányítás is klappol majd. Ha kíváncsi vagy némi infóra, kattints ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)