Hirdetés

Chaos Gate, Darktide, Total War és sok minden más - ezt hozta a Warhammer Skulls bemutató

|

Új játékokat is villantott a Games Workshop, de korábban bejelentett címekről is többet tudtunk meg a Warhammer Skulls előadás során.

Hirdetés

Mint azt a nyári előadásokat összegző cikkünkben is láthattátok, kemény június elé nézünk, rengeteg bejelentésre számíthatunk az E3-at megelőzően és azt követően is, nem csak a rendezvény során lövik el puskaporukat a kiadók. Ma a Games Workshop mesélt arról, milyen Warhammer játékok jönnek idén és jövőre, és nyilván idén sem lesz hiány újdonságokból. 

Még mielőtt belemennénk a részletekbe, olvassátok el a FatShark által a Darktide írójával, Dan Abnettel készített interjút, amit magyar nyelven hoztunk el nektek teljes egészében.

Hirdetés

Ha van kedvetek és szabad 31 percetek, az adást alább visszanézhetitek, de lejjebb kigyűjtöttük a fontosabb tudnivalókat.

  • Kezdjük az újdonságokkal. Bemutatkozott a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters, egy körökre osztott taktikai akciójáték, amit a Frontier Developments és a Complex Games közös erővel fejleszt. Közel 25 éve nem kaptunk Chaos Gate játékot, és ez is csak 2022-ben fog megjelenni (PC-re), de reméljük, megéri várni rá. Augusztusban további részletek jönnek.
  • Némileg váratlanul megvillantották a Guns, Gore & Canolli fejlesztőinek játékát, a Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teefet, ami egy 2D-s akció-platformer lesz, melyben 4 kaszt és több mint 20 fegyver közül válaszhatunk, halomra ölthetjük az ellenfeleket, akár kooperatívan, akár kompetitív többjátékos módban. PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Series konzolokra és Switchre érkezik jövőre.
  • Július 15-én jelenik meg a Warhammer 40,000 Battlesector.
  • PC-re és Oculus Questre jön a nyáron a VR-os Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall, ami egy teljes hosszúságú egyjátékos kampányt kínál. A linkelt videóban a játékmenetet nézhetjük meg. 
  • Bejelentették, hogy a Total War: Warhammer III-ban szerepelni fog Skarbrand, a Warhammer II pedig júliusban kapja meg utolsó DLC-jét, a Silence & Furyt, ami a Beastmeneket hozza el.
  • A Blood Bowl 3 csak 2022 februárjában jelenik meg, de a korai hozzáféréses változatot már szeptemberben elindítják, a zárt béta pedig jelenleg is fut. Erre a hivatalos oldalon lehet regisztrálni, három csapat érhető most el.
  • Leleplezték a PC-re és mobilokra szánt auto-battler, a Warhammer Age of Sigmar: Soul Arena játékmenetét.
  • Új, ingyenes kiegészítőt kapott a Warhammer Quest: Silver Tower, ami 35 új környezetet, az Evocator Prime hőst, és 10 új ellenféltípust tartalmaz. A Shadows over Hammerhal már elérhető PC-n, iOS-en és Androidon.
  • Végül pedig nem elhanyagolható, hogy a Warhammer Underworlds: Online ingyen beszerezhető június 10-ig. A játékhoz új DLC jelent meg, ami a Garrek's Reavers csoportját adja hozzá. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)