Hirdetés

Chaos Reborn - videón az XCOM atyjának új játéka

|

Az XCOM széria mögött álló elme újabb játékot készített, mellyel egy klasszikust támaszt fel: ez a Chaos Reborn, amihez most megérkezett a megjelenés előtti utolsó trailer.

Hirdetés

A Chaos: The Battle of Wizards atyja és az XCOM széria elindítója, Julian Gollop még tavaly márciusban jelentette be klasszikusának új változatát Kickstarteren, a közösség pedig megelőlegezte neki a bizalmat, így elkészült a Chaos Reborn. 

A Chaos Reborn egy körökre osztott taktikai játék szerepjátékos utóízzel, amelyben - hasonlóan az 1985-ös eredetihez - az általunk irányított varázsló vívhat mágikus párbajokat változatos arénákban, sőt a kompetitív multiban akár hatan is részt vehetnek. Számos varázslatot és teremtményt használhatunk fel a cél érdekében, a pályákat pedig véletlenszerűen generálja a rendszer, szóval minden bizonnyal a veteránok és az újoncok egyaránt elégedettek lesznek a koncepcióval. 

A Chaos Reborn megjelenése október 26-án várható PC-re, Macre és Linuxra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)