Hirdetés

Cheaterek szivárogtattak ki eddig nem látott Warzone skineket

|

A csalók újabb módot találtak arra, hogy bosszantsák a fejlesztőket és a játékosokat.

Hirdetés

Az elmúlt években elképesztően népszerű lett a játékokban a különböző kinézetek megjelenése, amivel járműveket, karaktereket, eszközöket, fegyvereket és tulajdonképpen bármit módosíthatunk, általában pénzért. A modell többféleképpen működik, a CS:GO-ban például szabadon lehet kereskedni a skinekkel, míg a Fortnite-ban csak halmozni lehet, túladni és cserélgetni nem.

Utóbbi modellt használja a Call of Duty: Warzone is, amiben a csalók, miután sikeresen lefegyverezték őket, most más módot találtak a közösség bosszantására.

Hirdetés

Természetesen a Warzone is tele van különféle kinézetekkel, a játékok kódjában azonban jellemző, hogy olyan dolgok is szerepelnek, amikhez a tisztességes játékosok még nem férnek hozzá. Itt jönnek a csalók a képbe, akik most olyan skineket kezdtek használni a Warzone-ban, amit az átlagos ember még meg sem vásárolhatott.

A Redditre került fel a kép, amin egy játékos egy NFL-es mezre hasonlító szerelésben látható. Az arcvédő maszk, az erősített váll és a többi kiegészítő mind az amerikai focit juttatja eszünkbe. Ha tippelnünk kellene, ez a kinézet testreszabható színekkel és számmal rendelkezik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nem tudjuk, hogy ezek valaha megjelennek-e a játékban, vagy csak kísérleteztek vele a fejlesztők, az viszont biztos, hogy egyáltalán nem olyan szemrevalóak, mint a Fortnite-ban látott valódi NFL mezek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)