Hirdetés

Chernobylite - 30 perc gameplay érkezett

|

Jól halad a Get Even fejlesztőinek új Kickstarter kampánya, már majdnem összejött a pénz a játékra.

Hirdetés

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy a The Farm 51 közösségi kalapozással szeretné előteremteni az útiköltséget Pripjatyba, hogy készülő játékukhoz minél alaposabban feltérképezhessék a sugárfertőzött környéket.

Hirdetés

Még több mint 3 hét van a kampány végéig, és már nagyon közel járnak a kitűzött 100 ezer dolláros célhoz. Ennek örömére érkezett is egy 30 perces gameplay videó, amiből megismerhetjük a gyűjtögetést, a bázisépítést, és a hős különleges képességeit is.

Ez egyelőre egy pre-alfa állapotban lévő játék, úgyhogy az animációk még nem a legsimábbak, de így is elég mutatós ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)