Hirdetés

Chernobylite - az új videóban megnézhetjük, milyen hűen vitték át a helyszíneket a játékba

|

Bejárhatjuk majd mind Csernobil, mind Pripjaty jellegzetes helyszíneit.

Hirdetés

Jobbkor nem is jöhetne a Farm 51 csernobilos horrorjátéka, hiszen az HBO sorozatának köszönhetően elég erősen előtérbe került az atomkatasztrófa helyszíne. Ezzel valószínűleg a fejlesztők is számoltak egyébként.

Hirdetés

A helyszíneket részben az Unreal Engine 4 eszközeivel, részben saját fejlesztésű és széles körben használt szkennelési technológiák bevetésével modellezték le, az eredményt pedig remekül megmutatja az alábbi videó:

A Chernobylite-ban egyébként katonákkal és természetfeletti lényekkel kell megküzdenünk, miközben korlátozottan állnak rendelkezésünkre különböző eszközök. Nem mondjuk, hogy jó móka lesz, de a maga módján biztos élvezni fogjuk. A játék október 16-án jelenik meg PC-re, egyelőre félkészen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)